La Clara i el Cesc són ninos i nines que han nascut de forma artesana a la nostra Fundació, que personalitzem segons els gustos i necessitats de les empreses, entitats o particulars que estiguin interessats. Poden jugar a bàsquet, com al Baxi Manresa o a qualsevol altre equip o esport. També els podem adaptar, segons la seva activitat, com és el cas l’Adrià, que és infermer. Estan fets a mà i mesuren al voltant centímetres de llargada.

El preu, en forma de donatiu, varia segons la complexitat en l'elaboració de cada nino o nina. Oscil·la entre els 25 i els 35 euros.

Aquestes fotos que teniu al davant són un aparador virtual i una mostra de la feina que fem una colla de voluntàries de la Fundació. Si voleu venir al nostre taller de la carretera de Vic de Manresa us rebrem amb els braços oberts.

Podeu contactar amb nosaltres a través del whatsapp que veiu un aquest mateix apartat. Ben aviat us donarem resposta i quedarem d'acord per formalitzar l'encàrrec.

- Els ports van a càrrec del client.

Col·lecció green

Col·lecció cossos de seguretat

Col·lecció esportistes

Col·lecció rurals

Col·lecció escolars

Col·lecció infermeria

Col·lecció casual

Col·lecció infermeria

Col·lecció vintage

Col·lecció festa

Un conte propi per als més petits

També ens podeu ajudar comprant el conte que es diu "El Cesc i la Clara descobreixen la solidaritat", que hem editat amb il·lustracions d'Èlia Gàmiz Pinyot. Té 12 pàgines a color i el donatiu és de 5 euros. És ideal per a infants fins a 6 anys.

Samarreta Avancem Junts

... I per tothom que vulgui fer esport o anar còmode tenim una samarreta tècnica amb el lema Avancem Junts, dissenyada en homenatge als col·lectius essencials que han lluitat contra la Covid 19. En podem servir de totes les talles i el donatiu és de 10 euros.