Fer un donatiu

DONACIÓ
5€ 10€ 20€ 50€

*En compliment amb la Llei 10/2010, de prevenció del blanqueig de capitals, és necessari identificar la titularitat de la donació, per la qual cosa preguem que, per a imports iguals o superiors a 100€, ens facilitin totes les seves dades.

*Camps obligatoris per obtenir el certificat fiscal.

 

Si prefereixes realitzar una transferència bancària, ho pots fer al nostre compte: ES43 2100 3093 0722 0031 6970. Coneix tots els avantatges fiscals pel teu donatiu. Gràcies per la teva col·laboració.

Els voluntaris

Els voluntaris són el gran capital humà de la Fundació.

Són els responsables de l’acollida i acompanyament de les persones, i el lema que els anima i marca la seva actuació és sempre “acollir amb el cor”. Creiem que tots som corresponsables amb la vida de les persones i apostem pel compromís desinteressat i de qualitat per tal de servir i lluitar per un món on tots tinguin oportunitats per a desenvolupar-se.

Un món diferent, no es construirà amb persones indiferents, per això apostem pel compromís, per la implicació i per la responsabilitat.

L’equip de voluntaris ha esdevingut en el seu itinerari una Gran Família en la qual bateguen amb força les esperances, neguits, alegries i angoixes de les persones, i els fa treballar creant lligams de fraternitat, fonament i base de la lluita per la justícia i la pau.

Tots els que volen ser voluntaris, passen per un procés de selecció, som ben conscients que per ajudar i acompanyar, es requereixen unes aptituds i capacitats determinades: Hem d’estar bé per a poder ajudar i acollir.

Els voluntaris reben formació específica de la feina que realitzen i col·laboren en els diferents projectes de la Fundació. Amb cada un se signa un contracte, en el que assumeixen un compromís que els vincula i els obliga a respondre de la feina i el compromís assumit lliurement.

Els voluntaris treballen de forma professional, seguint uns protocols determinats, però sobretot actuant amb humanisme i tenint sempre clar que treballen amb persones i que el més important és tractar a cada un segons la seva dignitat, amb caliu i respecte.