Vine a la plantada d’arbres a la llera del riu Cardener

Ens plau comunicar-vos que després de les actuacions realitzades els últims mesos fruit de la col·laboració entre la Fundació Rosa Oriol, diverses empreses i l’Ajuntament de Manresa, per la neteja i anivellament de la terra de la llera del riu Cardener, entre la la Carpa del Riu i el Pont del Congost, per sota del Parc Josep Vidal i la Plaça del Mil·lenari, en les que la vostra participació ha estat fonamental per aconseguir la millora d’aquest espai natural com a zona d’oci i lleure, el proper dia 21 d’abril (dissabte), a les 10:00 h del matí, es farà l’acte final amb la plantada per part dels voluntaris dels arbres i arbustos que es col·locaran en diferents indrets de la llera, en els forats que ja es van distribuïr en la darrera actuació del passat dia 7.
Projecte per a la recuperació de la llera del riu.
El programa previst es el següent:
  • 10:00 h: Rebuda, explicació i plantada d’arbres
  • 11:00 h: Roda de premsa, amb empresaris col·laboradors, voluntaris. Ajuntament i Fundació
  • 11.30 h: Esmorzar + foto de grup + cloenda
  • 12.00 h: Comiat
Reiterant-vos novament l’agraïment per la col·laboració brindada, així com pel ferm compromís amb les activitats de la Fundació.