Sor Lucía Caram promociona els projectes de la Fundació Rosa Oriol amb un vídeo

La monja manresana demana «a Déu i a tot Déu que s’uneixi al nostre compromís»

«Li demano a Déu i a tot Déu que s’uneixi al nostre compromís». Així acaba el vídeo de la Fundació Rosa Oriol que protagonitza la seva màxima impulsora i fundadora, sor Lucía Caram. Caram hi explica els projectes impulsats a Manresa per la fundació. Els nou pisos que els han cedit perquè hi puguin viure famílies en risc d’exclusió social; la residència per a persones sense llar, on actualment viuen disset persones; els horts urbans i el cosidor, amb els quals ha  donat feina a diverses persones; el projecte Invulnerables contra la pobresa infantil, i l’atenció a 1.300 famílies a la plataforma d’aliments. Hi destaca, també, la feina dels voluntaris.

Al vídeo hi surten imatges de la visita que els va fer el periodista Albert Om i de l’esportista Ander Mirambell.

Pots veure el vídeo al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=vfNJOROJv2A